Rolls Royce uit 1935 gekocht en twee kilometer verderop raakt hij van de weg: 'Dit doet zeer'

26 augustus 2016 om 18:49
nl
"Dit doet zeer", zegt autohandelaar Henny Kennis van Retrolegends in Valkenswaard. Een Zwitser kocht bij hem een mooie Rolls Roys uit 1935, maar nog geen twee kilometer verderop raakte hij van de weg. Van de oldtimer is weinig over.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De oldtimer stond op een oplegger en werd voortgetrokken door een Range Rover. Door nog onbekende oorzaak raakte die van de weg op de N396 tussen Valkenswaard en Leende. De twee bestuurders raakten niet gewond, maar waren wel aangeslagen over het verlies van hun net aangekochte oldtimer. Ook de Range Rover is zwaar beschadigd.
Weinig van overDe dure wagen was rijklaar en zou naar een tentoonstelling van een hobbyist in Zwitserland gaan. Dat gaat voorlopig niet lukken.
Van de buitenkant is weinig over, maar mogelijk is er nog iets te maken van de motor en het chassis, zegt Henny Kennis. Hij is meteen naar de plaats van het ongeluk gekomen om te kijken wat hij kan doen. "We nemen hem even terug, zetten hem in de opslag. Dan kan de nieuwe eigenaar zelf bekijken wat hij ermee wil."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.