Kozakken Boys thuis hard onderuit tegen Jong AZ

27 augustus 2016 om 19:12
Kozakken Boys heeft de ongeslagen start van het voetbalseizoen geen vervolg kunnen geven. Na een gelijkspel en een zege tijdens de eerste twee competitierondes gingen de Werkendammers zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong AZ met 4-2 onderuit.
Profielfoto van Ranselaar Jessica
Ranselaar Jessica

In de derde minuut kwam Kozakken Boys op achterstand. De Werkendammers hadden moeite om in hun spel te komen. Halverwege de eerste helft ging het beter. Toen kreeg Kozakken Boys een penalty. Die werd benut door Berry Powel.
Toch stond er na 45 minuten een achterstand voor Kozakken Boys op het scorebord. Jong AZ kon een tweede keer scoren nadat de defensie van de Werkendammers de bal slecht wegwerkte.
Tweede van PowelEen kleine twintig minuten in de tweede helft kopte Berry Powel de 2-2 binnen. Vervolgens was de wedstrijd bijzonder spannend. Er waren meerdere kansen voor Kozakken Boys maar Jong AZ scoorde in het laatste deel van de wedstrijd twee keer en ging er dus met de winst vandoor.