'Ajax verleidde PSV'er Luuk de Jong tot overstap en wilde Bart Ramselaar strikken' - Omroep Brabant

'Ajax verleidde PSV'er Luuk de Jong tot overstap en wilde Bart Ramselaar strikken'

29 augustus 2016 om 19:16
nl
Ajax heeft geprobeerd PSV-aanvoerder Luuk de Jong te verleiden tot een overstap naar Amsterdam. Ook toonden de Amsterdammers opeens serieuze interesse in Bart Ramselaar toen hij al bijna rond was met PSV over een contract. Dat heeft technisch manager Marcel Brands van PSV gezegd in een interview met FC Afkicken.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De Jong verlengde eind juli zijn contract tot medio 2020 bij PSV. De avond voordat de spits zijn handtekening onder het verbeterde contract zette, is hij volgens Brands door directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax gebeld. Ajax kreeg echter nul op het rekest.
[YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=LWVsa_ifh_8]
PSV trok recent Bart Ramselaar aan. De middenvelder werd overgenomen van FC Utrecht. Toen de onderhandelingen tussen PSV, Ramselaar en FC Utrecht in vergevorderd stadium waren, toonde Ajax opeens interesse aldus Brands.
'Niet mijn stijl'In het video-interview plaatst Brands vraagtekens bij de handelswijze van de rivaal. “Als wij in een speler geïnteresseerd zijn, doen we dat omdat we een speler goed vinden. Niet omdat een andere club belangstelling heeft. Het is niet mijn stijl.”
Marc Overmars laat aan de Telegraaf weten dat de aantijgingen van Brands absolute onzin zijn en is boos over de manier waarop Brands zijn kritiek heeft geuit. 'Ik was hoogst verbaasd toen ik het hoorde. Als Marcel iets niet aanstaat dan kan hij mij gewoon bellen, dat hoeft niet via de media. Erg vervelend dit.'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.