Man probeert spelend kleutertje (4) te lokken met snoepjes: moeder voorkomt erger

29 augustus 2016 om 19:25
nl
Een onbekende man heeft in het Belgische Hoogstraten (pal onder de grens bij Strijbeek) geprobeerd een 4-jarig jongetje mee te lokken. Dat gebeurde twee weken geleden in de voortuin van de woning waar het kind verblijft. Naar de man wordt nog altijd gezocht. Het parket van Turnhout heeft maandag een foto van hem gepubliceerd.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het incident gebeurde op dinsdag 16 augustus rond vijf uur ’s middags op de Postweg. Het 4-jarig jongetje was op dat moment aan het spelen in de voortuin. Op een gegeven moment werd hij aangesproken door een onbekende man.
SnoepjesDe man bood de kleuter snoepjes aan stelde voor om bij hem thuis naar zijn hondjes te kijken. De moeder hoorde haar kind met iemand praten en opende het raam. De man schrok daarvan en liep weg, richting de ’s Boschstraat.
Inmiddels heeft de Belgische politie een foto van de verdachte verspreid. De man heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 40 jaar oud en 1,80 meter lang. Hij heeft een verzorgd uiterlijk met kort donker haar en een slank postuur.
Tips?Hij sprak het kind aan in het Nederlands met een Vlaams accent en was gekleed in een jeans, een transparant wit hemdje zonder mouwen en een rechtopstaand vouwkraagje. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met de Belgische politie via telefoonnummer 0032800-30300.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.