Droom jij van het oplossen van misdaden? Word figurant in Bureau Brabant

30 augustus 2016 om 11:56
nl
Bekende Nederlanders stonden ervoor in de rij. De rol van lijk in de politieserie Baantjer. BN’ers vonden het jarenlang een eer om in de serie het loodje te leggen. De makers van opsporingsprogramma Bureau Brabant zijn wat meer bescheiden. Ze zoeken niet per definitie BN’ers en ook niet per se iemand die de rol van lijk wil spelen. Maar wel figuranten voor het nieuwe seizoen van het programma dat op 5 september van start gaat.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

“Grijp nu je kans wanneer je kans wil maken op een figurantenrol in een van onze reconstructies”, doet de politie een oproep. “Help zo mee een zaak op te lossen. Je doet er ons en de slachtoffers een groot plezier mee.”[youtube:https://youtu.be/aSWejkKFoLo]Om kans te maken op een rol als figurant moet je de Facebookpagina van Bureau Brabant liken en de oproep delen.  
Plek voor drie figurantenBureau Brabant zoekt in totaal drie figuranten. Zij krijgen volgens de politie ‘een mooie kans om eens achter de schermen van het opsporingsprogramma te kijken’.
Maandag 5 september start alweer het vijftiende seizoen van Bureau Brabant. Het programma wordt iedere maandagavond uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.15 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.