Gevluchte uitbater homosauna lichtte afgelopen jaren veel mensen op

31 augustus 2016 om 00:12
nl
De uitbater van homosauna Strictly for Men in Oosterhout heeft de afgelopen jaren heel veel mensen gedupeerd. Dat bleek dinsdagavond uit het televisieprogramma Opgelicht?!
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De exploitant Marcel van W. en zijn partner Benjamin openden vorige jaar het gay wellnesscentrum, maar half augustus was het stel plotseling verdwenen. Dat gebeurde nadat een cameraploeg van het tv-programma verhaal kwam halen. In het tv-programma kwamen dinsdagavond meerdere slachtoffers van Van W. aan het woord.
'Alles kwijt'In Opgelicht?! vertelde onder meer Hans de Bruin uit Rotterdam hoe hij door Van W. is opgelicht. "Ik ben alles kwijt." Zijn relatie liep op de klippen en hij heeft momenteel amper geld om eten te kopen. "Ik eet drie keer per week droge macaroni."
Ook Wil Bertens doet zijn verhaal. Van W. zou de winst van het restaurant in eigen zak hebben gestoken, in plaats van de rekeningen en lonen van werknemers te betalen. "Ik heb een dikke 25.000 voorgeschoten voor de rekeningen. En ook zo’n zelfde bedrag aan lonen heb ik nog tegoed", tot op heden heeft ook hij geen geld van Van W. gezien.
Halve ton schuld in OosterhoutOok op het pand in Oosterhout zou hij Van W. nog een flinke betalingsachterstand hebben. Eerder meldde BN DeStem dat de schade zou zijn opgelopen tot een halve ton.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.