Inbrekers slaan weer toe in winkel van Roy Donders: ‘Het is niet meer normaal’

31 augustus 2016 om 11:27 • Aangepast 21 november 2020 om 07:58
nl
Inbrekers hebben dinsdagnacht weer toegeslagen in de winkel van Roy Donders. Volgens de paillettenkoning uit Tilburg is het de derde inbraak in twee maanden tijd. "Nu is de maat vol", schrijft hij op Facebook.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De Stylist van het Zuiden heeft camerabeelden online gezet. Daar is op te zien hoe twee mannen met een enorme snelheid kleding in een grote tas stoppen.

Wachten op privacy instellingen...

De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders. Wel werden nog enkele op straat achtergebleven kledingstukken teruggevonden. 
Een getuige zag dat de twee daders na de inbraak op twee motorscooters stapten en wegreden de Landbouwstraat in. Tijdens hun rit vielen diverse kledingstukken uit de tas.
TassenOok zijn tassen van de merken Guess en Versace gestolen. “Laat het ons weten als de spullen binnenkort bij u worden aangeboden. Hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers”, aldus Donders.
In april werden ook al spullen uit de winkel van Donders gestolen. Hij dreigde toen beelden van de daders online te zetten, maar een dag later meldden ze zich.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.