Video

Jongen (11) zwaargewond bij botsing in Oud Gastel, met traumahelikopter naar ziekenhuis

1 september 2016 om 00:59 • Aangepast 21 november 2020 om 07:58
nl
Een jongen van elf jaar oud is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto op de Dinteloordseweg (N268) in Oud Gastel. De tiener is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hoe het nu met hem gaat is niet bekend.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Het slachtoffer reed op zijn fiets op de Rijpersweg toen hij, samen met een 13-jarige jongen, op de rotonde bij de Dinteloordseweg wilde oversteken. Hij werd daar rond half zeven aangereden door een auto. Het slachtoffertje kwam vervolgens een stuk verder van de oversteekplaats op de weg neer. De jongen is volgens de politie ook even buiten bewustzijn geweest.
Slecht aan toeAmbulancepersoneel en het personeel van de traumahelikopter verleenden eerste hulp, daarna is het slachtoffer met traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Zijn ouders zijn onder begeleiding van de politie ook naar het ziekenhuis gegaan.  

Wachten op privacy instellingen...

Agenten hebben de 13-jarige jongen en zijn ouders opgevangen. Ook de 45-jarige automobiliste uit Dinteloord is opgevangen. Uit haar verklaring bleek dat ze de fietsers niet had gezien.
Weg dichtDe N268 tussen de weg naar Fijnaart en de weg naar Stampersgat was vanwege het ongeluk enkele uren afgesloten. Rond half elf ging de weg weer open.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.