Efteling het leukste dagje uit, Safaripark Beekse Bergen steeds populairder

31 augustus 2016 om 23:23
nl
Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen wordt steeds populairder. Het park is behoorlijk wat plekken gestegen in de top 50 van populairste dagattracties en staat nu op plaats 4. Het leukste uitje is nog steeds een dagje weg naar de Efteling.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Beekse Bergen stond in 2014 op de elfde plaats, maar twee jaar later heeft het park in Hilvarenpleek een grote sprong de top 10 in gemaakt. Hendrik Beerda Brand Consultancy deed een onderzoek onder 1600 Nederlanders en kwam tot een lijst populaire dagjes uit.
"Afgelopen jaren groeide het bezoekersaantal bij het safaripark al licht en in de komende jaren is een verdere groei te verwachten", zegt het onderzoeksbureau. Beekse Bergen staat dan ook op de vijfde plaats in de top 10 van attracties met de hoogste groeiverwachting.
Efteling onverminderd populairDe Efteling staat dus, net als in 2014, bovenaan de lijst favoriete dagjes uit. En het onderzoeksbureau verwacht dat het pretpark ook de hoogste groei qua bezoekersaantallen krijgt, ondanks de hoge prijs voor een toegangskaartje.
"De prijs is eigenlijk het enige punt waarover de consument iets te klagen heeft bij de Efteling", verklaart Hendrik Beerda. "Op alle andere, belangrijke imagofactoren behaalt dit attractiepark topscores. De Efteling is voor de gemiddelde Nederlander veruit het leukste dagje uit."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.