PSV-fan tegen Toon Gerbrands: 'Blokkeer alsjeblieft transfer Willems!' - Omroep Brabant

PSV-fan tegen Toon Gerbrands: 'Blokkeer alsjeblieft transfer Willems!'

1 september 2016 om 01:41
nl
Niets zo zuur dat, wanneer je een voetbalshirt van je favoriete club hebt met achterop de naam van een speler, die voetballer ineens niet meer voor de club speelt. PSV-supporter Coen riep daarom op de laatste dag van de voetbaltransfermarkt de hulp in van Toon Gerbrands, de algemeen directeur van PSV.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

“AUB uitgaande transfer van Willems blokkeren voor de resterende uurtjes”, schreef hij op Twitter aan de algemeen directeur van PSV. “Ik ga nu zijn naam op het shirt laten bedrukken”, twittert de fan van Jetro Willems.[tweet:https://twitter.com/ToonGerbrands/status/771022932428656640]Straks rondlopen in een shirt met daarop de naam van een voetballer die vertrokken is, daar had Coen overduidelijk niet zo veel zin in. Toon Gerbrands is ook de rotste niet en toonde zich vervolgens van zijn goeie kant. “In dat geval gaan wij het als PSV voor u oplossen”, beloofde hij de PSV-fan op Twitter.
Messi?Een reactie die veel mensen kunnen waarderen. Maar ook meteen andere vragen en verzoeken oproept. “Mijnheer Gerbrands, ik sta op het punt om Messi achterop mijn shirt te laten bedrukken. Kunt u dat ook regelen?”, vraagt Niels Roos.[tweet:https://twitter.com/NielsRoos/status/771024473453629441]Anderen zijn van plan om zes jaar het shirt van Davy Pröpper te kopen, in de hoop dat hij zo lang bij de club blijft.
Hij blijftOverigens blijft Willems voorlopig gewoon in Eindhoven. Op de laatste dag van de transfermarkt is hij niet verkocht of verhuurd aan een andere club.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.