Jetro Willems wil wel over Oranje, maar niet over contractverlenging bij PSV praten - Omroep Brabant
Video

Jetro Willems wil wel over Oranje, maar niet over contractverlenging bij PSV praten

2 september 2016 om 04:42
nl
PSV-er Jetro Willems speelde donderdagavond zijn 21e interland voor Oranje. Hij kon niet voorkomen dat er in het eigen Philips-stadion ontluisterend met 2-1 van Griekenland verloren werd. Na afloop ging hij ook nog even in op de net afgelopen transferperiode.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Want waar velen hadden gedacht dat Willems het voorbeeld van onder meer Memphis Depay, Wijnaldum en Bruma zou volgen en de overstap naar een club in het buitenland zou maken, bleef hij gewoon bij PSV.
'Ik kón weg'Willems: "Ik heb nooit gezegd dat ik wegga. Natuurlijk wil ik een keer naar het buitenland. Ik kón ook weg en had de clubs om weg te gaan. Maar ik wilde niet in die situatie daar naartoe en ben gewoon blij om hier nog te zijn."
Maar wel met een contract met PSV dat aan het einde van dit seizoen afloopt. PSV wil dat contract verlengen om te voorkomen dat Willems anders gratis naar een andere club vertrekt. Maar daar ligt bij Willems voorlopig nog niet de prioriteit.
Geen contractaanbieding"Ik heb nog geen contractaanbieding gekregen, maar ik heb nu eigenlijk alleen de ambitie om met PSV weer kampioen te worden en met Oranje naar Zweden te gaan om daar te winnen. Over contractverlenging wil ik nu niet praten. Ik zal de komende weken ook wel weer vragen hierover krijgen, maar dan krijg je steeds dit antwoord."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.