Fiets kwijt? Politie vindt 27 gestolen fietsen in opslagplaats in Tilburg

3 september 2016 om 17:20
nl
De politie heeft vrijdagavond een opslagplaats voor gestolen fietsen ontdekt in Tilburg. In een loods en een bestelbus aan de Ringbaan-Oost werden 27 gestolen fietsen gevonden. Agenten hebben twee aanwezige mannen gearresteerd. Ze worden verdacht van diefstal en heling.
Profielfoto van van de Griendt Jolien
Geschreven door
van de Griendt Jolien

De fietsen in de loods en de bus zijn waarschijnlijk gestolen. De loods was ingericht om fietssloten te demonteren.
MeldingDe agenten waren bij de Ringbaan-Oost gaan kijken, omdat ze een melding hadden gekregen dat daar kentekenplaten van een bestelbus verwisseld werden.
De bestelbus bleek vol te zitten met tien fietsen. In de loods stonden nog eens zeventien fietsen. Daar lagen ook gereedschappen om sloten te verwijderen en tientallen nieuwe sloten. Verder lagen er fietstassen, manden en opengebroken sloten in de loods.
Fiets kwijt?Het gaat om nieuwe fietsen van duurdere merken. Vier fietsen zijn al terug bij hun eigenaar, omdat er aangifte was gedaan van de diefstal. De politie is nog op zoek naar de eigenaren van de andere fietsen.
De politie roept mensen die hun fiets kwijt zijn op om alsnog aangifte te doen.
In de celTwee mannen die bij de bus waren, zijn gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige man uit Sprang-Capelle en een 27-jarige man uit Hooge Zwaluwe. Ze zitten vast. De politie onderzoekt of er nog meer mensen bij de zaak betrokken zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.