Inbreker uit Heusden loopt tegen de lamp nadat hij te diep in het glaasje kijkt

4 september 2016 om 17:49
nl
Een inbreker die zaterdagmiddag zijn slag sloeg in Waalwijk, kon later in Den Bosch worden gepakt omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. De 45-jarige man uit Heusden werd enkele uren na de inbraak aangehouden voor het rijden onder invloed. In zijn auto vond de politie een deel van de buit.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Bij de inbraak aan het Laageinde in Waalwijk werden onder meer een Volkswagen Passat, een portemonnee en twee laptops buitgemaakt. De gestolen auto werd zaterdag aan het begin van de avond teruggevonden langs de Rupweg in Vlijmen.
Er was geprobeerd om de auto in brand te steken.
Probeerde te vluchtenNa de vondst van de gestolen auto wilden agenten in Den Bosch de bestuurder van een Opel Corsa op het gebruik van alcohol controleren. De automobilist probeerde hierop te voet te vluchten.
Agenten wisten hem te achterhalen. Bij nadere inspectie van de auto werd een deel van de buit van de woninginbraak teruggevonden. Ook lag er inbrekersgereedschap in de wagen.
Hevig verzetBij zijn arrestatie verzette de man uit Heusden zich hevig. Op het bureau weigerde hij vervolgens mee te werken aan een alcohol- en drugstest.
Ook bleek dat hij geen geldig rijbewijs had.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.