Wapens, munitie, auto's en geld in beslag genomen: acht arrestaties voor hennephandel

5 september 2016 om 20:03
Zeven mannen en een vrouw zijn maandagochtend opgepakt bij een politieactie in verband met grootscheepse hennephandel in Kaatsheuvel. De politie nam tientallen kilo’s hennep, vuurwapens, auto’s en geld in beslag. Bij de handel in hennep zou een ook autoverhuurbedrijf bij betrokken zijn geweest.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

Bij de actie viel de politie verschillende panden binnen. Het gaat om drie panden in Breda, een pand in Oosterhout, twee panden in Kaatsheuvel waaronder een autoverhuurbedrijf en twee adressen in Dongen, waaronder een garage.
Vuurwapen en munitieDe mannen en de vrouw die zijn aangehouden, zijn 24 tot 47 jaar oud. De verdachten komen uit Breda en Dongen. Van twee verdachten is de woonplaats niet bekend.
De politie vond drie vuurwapens en munitie. Ook vond de politie in totaal 30 kilogram hennep. Verder nam de politie 20.000 euro contant geld en zes auto's van de verdachten in beslag. Van het autoverhuurbedrijf is de boekhouding meegenomen.
Het onderzoek duurt nog voort. De politie verwacht mogelijk nog meer arrestaties. Eerder dit jaar waren er in Tilburg meerdere invallen bij autoverhuurzaken vanwege criminele activiteiten.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...