Beauty's strijden in Holland's Next Top Model om een modellencontract

6 september 2016 om 20:00 • Aangepast 21 november 2020 om 07:53
nl
Brabant is goed vertegenwoordigd tijdens het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model, de modellenwedstrijd van RTL. Van de twaalf deelneemsters komen er maar liefst drie uit Brabant. Wij stellen ze alvast aan je voor.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

Vorige week zagen we duizenden meisjes die hoopten geselecteerd te worden voor de strijd. De echte strijd begint dinsdag, als de meiden verschillende fotoshoots en opdrachten moeten uitvoeren om te bepalen wie er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor gaat: een modellencontract ter waarde van 50.000 euro.
De jury heeft inmiddels twaalf meisjes geselecteerd en blijkbaar wonen er veel potentiële modellen in Brabant.
Sarah Liebregts De 18-jarige Sarah komt uit Maarheeze en volgt de MBO-opleiding Specifieke Doelgroepen in Eindhoven. Vorig jaar deed ze al mee met het programma, maar haalde ze de selectie net niet. Ze heeft het afgelopen jaar flink kunnen oefenen dus dat moet dit jaar helemaal goed komen.

Lena DamenDe twintigjarige Lena uit Veldhoven behoort ook tot de topmodellen in spe. Ze volgt momenteel een opleiding tot grondstewardess. Ze heeft nog niet zoveel ervaring met modellenwerk, maar maakt er dit seizoen sowieso een feestje van.

Cherie FransenDe knappe Cherie (22) is een echte Brabantse maar verruilde de provincie een tijdje geleden voor Amsterdam. Cherie heeft al ervaring in de showbusiness. Voor haar is de wedstrijd een manier om haar doel te bereiken, namelijk beroemd worden.

Hollands Next Top Model is wekelijks te volgen op RTL 5 om 20.30 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.