Politie houdt drie jongens aan die op agent inreden

19 november 2017 om 14:04
nl
De politie heeft zondag twee jongens van 16 en 17 aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de politieachtervolging op 3 november, waarbij een motoragent werd aangereden. Afgelopen woensdag werd er al een man van 18 aangehouden. De mannen hangt poging tot doodslag boven het hoofd.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Agenten zagen die nacht een auto met hoge snelheid vanuit Engelen richting de Kruiskamp rijden en dat trok de aandacht. Toen ze de auto wilden controleren, ging het voertuig ervandoor. Daarna reed de auto door rood, waarop de politie de achtervolging inzette.

Kneuzingen
Ook op de Zandzuigerstraat reed de auto door rood. Bij de rotonde met de Kooikersweg botste de auto tegen een agent, die daar met zijn motor stond. De motoragent liep enkele kneuzingen op bij de aanrijding.

LEES OOK: Politie schiet bij achtervolging in Den Bosch, verdachten slaan op de vlucht

Na die aanrijding stopten de mannen nog steeds niet. Tijdens de achtervolging loste de politie een waarschuwingsschot. Een stukje verderop werd de auto door de politie geramd. De drie inzittenden gingen er te voet vandoor. In de auto vond de politie spullen die van diefstal afkomstig zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.