Op je trouwdag solliciteren in je bruidsjurk: 'Ja, ik wil hier werken'

6 september 2016 om 22:56
nl
"Ja ik wil." In bruidsjurk zei Steffanie Ros uit Sprundel dinsdag 'ja' tegen haar toekomstige echtgenoot en tegen haar toekomstige werkgever. Voor de duidelijkheid Steffanie trouwde niet met haar baas. De kersverse bruid piepte er op haar trouwdag tussenuit om te solliciteren op haar droombaan.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

In bruidsjurk maakte ze een onuitwisbare indruk op de sollicitatiecommissie. "Het viel niet anders te plannen", legt de kersverse bruid uit. Steffanie werkt al enige tijd met een nulurencontract als begeleidster bij zorginstelling Amarant in Rijsbergen. Nu werd er een aanstelling voor twee dagen aangeboden, alleen die sollicitatie was alleen mogelijk op haar trouwdag.
Romantiek even verstoord"Ik was bang dat mijn baan aan mijn neus voorbij zou gaan. Het is voor mij namelijk de ideale baan. 'Natuurlijk gromde mijn toekomstige echtgenoot een beetje toen ik mijn plan uitlegde, maar nu is hij hartstikke trots", vertelt een glunderende mevrouw Konings-Ros, zoals Steffanie voortaan door het leven gaat.
En de kersverse bruidegom mag met recht trots zijn, want ze heeft de baan te pakken! "Niet vanwege mijn bruidsjurk, maar ik ben gewoon de beste keuze", zegt Steffanie vol zelfvertrouwen en een knipoog erbij.
Druk opgevoerd "Ik dreigde dat ik anders voortaan in mijn joggingbroek kom werken," voegt ze er nog snel aan toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.