Sooi de Coninck op Nationale Opsporingslijst, politie geeft foto's vrij

7 september 2016 om 09:41
nl
De politie heeft Sooi de Coninck op de Nationale Opsporingslijst gezet. Ook zijn er foto's vrijgegeven van de voortvluchtige crimineel. Hij wordt gezocht vanwege het doodschieten van Hugo van Houten.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Sooi de Coninck zou vorig jaar augustus de 27-jarige Van Houten hebben vermoord in Molenschot, vlakbij vliegbasis Gilze-Rijen. "Het gaat om een heftige zaak en een serieuze verdenking. We willen het graag zo snel mogelijk oplossen", meldde politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk eerder.
Daarom werd vorige week de naam van De Coninck naar buiten gebracht. Als hij zich niet zou melden dan was een volgende stap om zijn foto te publiceren en hem op de opsporingslijst te zetten. Dat is nu dus gebeurd.
TatoeagesNaast een foto van het gezicht van De Coninck zijn er ook foto's vrijgegeven van zijn tatoeages. Hij heeft op zijn rug, schouder en beide armen tribals en teksten staan.
Zowel De Coninck als Van Houten was (ex-)lid van de omstreden motorclub No Surrender. Goed ingevoerde bronnen meldden eerder al aan Omroep Brabant dat een ruzie over drugs uit de hand zou zijn gelopen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.