Man beroofd in park Breda, recherche start onderzoek

7 september 2016 om 14:09
nl
De politie heeft dinsdagavond drie Bredanaars aangehouden voor een straatroof in Park Valkenberg in Breda. De verdachten zijn een man van 17 en twee mannen van 19 jaar.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Het 21-jarige slachtoffer liep vanaf het station door het park richting de Vlaszak. Plotseling kreeg hij een flinke duw van twee mannen. Ze trokken zijn tas uit zijn handen en renden daarmee weg.
BrommersEen politieman die in zijn vrije tijd in de buurt was werd korte tijd later rakelings gepasseerd door drie mannen op twee brommers. Ze stopten op de Boschstraat. De agent hoorde een van hen roepen 'snel, snel, ze komen eraan'.
De politieman belde met de meldkamer en hoorde dat er in de omgeving een straatroof was gebeurd. Hij besloot het drietal te volgen en zag dat ze kort een huis binnengingen. Het drietal werd uiteindelijk op de Grote Markt aangehouden.
DoorzoekingHet pand waar zij binnen zijn geweest is doorzocht. De gestolen goederen zijn niet gevonden. Wel werd een luchtdrukwapen in beslag genomen. De recherche is een onderzoek begonnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.