Tilburgers door het lint bij routinecontrole van hun auto: drie arrestaties

7 september 2016 om 16:00
nl
Een routinecontrole van een auto in de Tilburgse wijk Zorgvlied is dinsdagavond nogal uit de hand gelopen. Omdat ze behoorlijk tekeer gingen tegen de politie, zijn alle drie inzittenden van de auto uiteindelijk gearresteerd.
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

Agenten wilden rond 19.00 uur op de van Limburg Stirumlaan een auto met drie mannen erin controleren, omdat de auto eigendom is van een verhuurbedrijf, dat recent in verband is gebracht met drugs.
AmokDe 36-jarige bestuurder uit Tilburg stopte in eerste instantie netjes en stapte uit. Maar toen de auto doorzocht werd draaide hij door. Hij beledigde luidkeels de agenten en kwam dreigend op hen aflopen. Toen de politie hem daarop wilde aanhouden, verzette hij zich en spuugde één van de agenten in het gezicht.
Ook de twee inzittenden en een deel van het publiek probeerden de aanhouding tegen te houden. Het lukte de politie uiteindelijk om de chauffeur te arresteren.
De twee passagiers, mannen van 19 en 24 jaar, kwamen een dik uur later verhaal halen op het politiebureau, waar ze alsnog werden aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.