Video

Hieperdepiep, Corry Konings is 65 jaar geworden

8 september 2016 om 13:58
nl
De koningin van het levenslied, Corry Konings, is 65 jaar geworden. In haar riante villa in Berkel-Enschot kreeg ze donderdagmorgenvroeg van haar collega René Schuurmans een riante bos bloemen en de beste felicitaties.
Profielfoto van van der Straaten Agnes
Geschreven door
van der Straaten Agnes

'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' en 'Huilen is voor jou te laat'. Wie kent ze niet? Corry Konings werd er als jong meisje al beroemd mee. Donderdag is ze 65 jaar geworden.
Een grote bos bloemen nam René Schuurmans mee naar Berkel-Enschot, met daarin een klein Vader Abraham. Want dat is toch de ontdekker van de talenten van Corry. Corry was blij met de verjaardagsvisite van haar collega. De twee zien elkaar heel erg vaak in het circuit. [Tweet:https://twitter.com/erik_peeters/status/773803354736717824]
Geraniums"Hoe voelt het nou, om 65 jaar te zijn?", vraagt René aan Corry, terwijl ze samen aan de Bossche Bollen zitten. "Hetzelfde als gisteren", is het snedige antwoord van de jarige. Haar trouwste fan, ome Toon, belde ook al op om te feliciteren. Hij is inmiddels al 96. Corry is niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Ïk ga nog lekker door met zingen. Mijn nieuwe singel 'Olé Ola', is net uitgekomen. Geen pensioen dus voor de jarige.
[youtube:https://youtu.be/RwqDNYuBCpk][youtube:https://youtu.be/5FFV7MCDzMY]Er komt een groot feest in de tuin van Corry om haar verjaardag te vieren. Maar niet nu, want Corry heeft het nu nog veel te druk. "Ïk nodig een man of zestig uit hier in de tuin. Ik vier dit het liefste gewoon thuis." Op de dag zelf wacht ze gewoon af wie er binnen komt vallen. De Bossche bollen staan in ieder geval klaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.