Man krijgt schrik van zijn leven: vuurwapen tegen hoofd, trekker overgehaald

9 september 2016 om 16:40
De man ging er ondanks het waarschuwingsschot vandoor.
De man ging er ondanks het waarschuwingsschot vandoor.
Een voetganger kreeg donderdagnacht de schrik van zijn leven in Breda. Hij kreeg een vuurwapen op zijn hoofd gericht en de trekker werd tot enkele keren overgehaald. Er werden geen kogels afgevuurd. De politie heeft de dader met getrokken pistool opgepakt.
Profielfoto van Meeuwsen Marrie
Geschreven door
Meeuwsen Marrie

Het slachtoffer liep rond half twee op de Nieuwe Leuvenaarstraat met wat vrienden toen hij werd afgesneden door een auto. Toen hij daar een opmerking over maakte, stopte de automobilist en sneed de groep weer af. De bestuurder pakte de man vast aan zijn kleren en richtte het vuurwapen op hem.
Verdachten onder schot opgepaktOndanks dat het slachtoffer erg was geschrokken, kon hij het kenteken van de auto doorgeven aan de politie. Kort daarna vonden agenten de auto in de Ernst Casimirstraat. De inzittenden werden onder schot gehouden en daarna gearresteerd.
Het gaat om een man en vrouw van 23 jaar oud en een man van twintig. Ze komen alledrie uit Breda. In de auto vonden agenten een tasje met het wapen. Specialisten gaan onderzoeken of het om een echt of een nepwapen is.

Wachten op privacy instellingen...