Vrouw probeert autodieven tegen te houden, wordt door hen geschept

9 september 2016 om 17:39
nl
Een bewoonster van de Hoofdstraat in 's Gravenmoer is donderdagnacht gewond geraakt toen twee inbrekers er met haar auto vandoor gingen en ophaar inreden.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De bewoonster en haar partner betrapten de inbrekers rond kwart voor drie in hun huis. De verdachten pakten snel de auto en reden weg.  De vrouw wilde de inbrekers nog tegenhouden. Daarbij werd ze geschept.
AchtervolgingOok de auto, waarin de inbrekers vermoedelijk gekomen waren, reed weg. Gealarmeerde agenten zagen de auto's met hoge snelheid rijden en zette de achtervolging in.
Eén van de auto's werd op de Gesworenehoekseweg in Tilburg aan de kant gezet. De bestuurder sprong eruit, maar kreeg meteen een rennende agent achter zich aan.
HandboeienDe politie had hem snel te pakken. Hij probeerde zelfs met handboeien om er vandoor te gaan. De 24-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats is meegenomen naar het politienbureau.
De gestolen auto kon door de eigenaar op afstand worden gevolgd. De wagen werd teruggevonden op het Kamgarenplein in Tilburg. De verdachte was gevlogen. De beide auto's zijn in beslag genomen.
Poging doodslagDe politie verwacht de tweede verdachte snel aan te kunnen houden. De mannen worden verdacht van poging tot doodslag en diefstal met geweld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.