Video

Feest! Cees en Nel zijn 70 jaar getrouwd (en Roy Donders is hun kleinzoon)

9 september 2016 om 21:09 • Aangepast 21 november 2020 om 07:47
nl
70 jaar getrouwd. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Des te groter was dus vandaag het feest voor Cees en Nel Verhagen uit Tilburg.
Profielfoto van Schalkens Daisy
Geschreven door
Schalkens Daisy

In café Bet Kolen in Tilburg kwamen vrijdag vrienden en familie bij elkaar om feest te vieren. Aan alles was gedacht. Muziek, gebak en plakjes worst en kaas voor iedereen. "Ik vind het mooi", vertelt Cees. "Ik had ook niet gedacht dat er zoveel mensen zouden komen."

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Zeventig jaar is een hele tijd. Hoe houden Cees en Nel dat toch vol? "Geven en nemen", zegt Cees. "En lief en leed delen", vult Nel hem aan.
Trotse kleinzoonVoor de familie was het bijzonder dat ze het Platina huwelijk konden vieren. En dus doet kleinzoon Roy Donders er alles aan om het feest voor zijn opa en oma compleet te maken. "Ze hebben altijd al een privéoptreden gewild dus ik ga dadelijk nog optreden", vertelt Roy. "Maar ik denk dat ze het ook al geweldig vinden dat iedereen hier vandaag bij elkaar is."

Wachten op privacy instellingen...

Hoewel een huwelijk van 70 jaar al een hele prestatie is, hebben Cees en Nel er nog geen genoeg van. "Nee, als alles goed blijft gaan, komen daar nog wel een paar jaar bij hoor", aldus Nel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.