Ex-K3 Josje (30): 'Ik denk dat mijn bekendheid mannen afschrikt'

10 september 2016 om 17:50
nl
Voormalig K3-lid Josje Huisman (30) uit Heusden bouwde na haar carriere in kindergroep K3 een nieuw leven op, maar voorlopig doet ze dat nog zonder man. "De aandacht, het gespeculeer, ik denk niet dat dat voor iedereen even aangenaam is. En je wilt toch rustig de tijd nemen voor elkaar," zegt ze in een openhartig interview in het AD.
Profielfoto van Rutger de Quay
Geschreven door
Rutger de Quay

Na K3 vult de agenda van Josje zich weer langzaam. Josje is nu druk met de promotie van haar nieuwe stijlboek #dresscodejosje.
Rust na K3Nadat ze zeven jaar geleden deel werd van het razend populaire K3, stond haar leven op zijn kop. Dag in dag uit stond ze op de bühne en haar relaties met Studio 100-baas Gert Verhulst, tv-presentator Johhny de Mol en acteur Kevin Janssens werden breed uitgemeten in de pers.
"We hadden bij K3 nog nooit zoveel optredens achter elkaar in de tijd dat ik stopte, de impact van het stoppen was groot. Ik moest alles laten bezinken, heb vakantie gevierd, vrienden en familie opgezocht, gereisd. Even rustig aan gedaan", zegt ze tegen de krant.
Naast de promotietour voor haar boek verschijnt ze binnenkort op de Vlaamse mannen tv-zender CAZ met een bokswedstrijd tegen de actrice Olga Leyers. Ook gaat haar naam rond als presentatrice van het tv-programma Liefde voor Muziek van de Vlaamse zender VTM.
'Happy single'Huisman noemt zichzelf 'happy single', maar sluit niet uit dat dat nog verandert. "Als de verliefdheid komt, dan zal ik hem zeker niet tegenhouden. Dan laat ik me erdoor overspoelen en meeslepen."
Ze groeide op in een gezin van vijf, en had vroeger een soortgelijke droom voor haar eigen gezin. "Het lijkt me nog steeds gezellig, maar ik weet niet of het nog realistisch is. Ik ben nu 30, heb nog niemand en vijf is wel heel veel. Maar je weet het nooit. Als er eenmaal een klik is, kan het snel gaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!