PSV heeft geen enkele moeite met NEC en wint met 0-4

10 september 2016 om 23:38 • Aangepast 21 november 2020 om 07:45
PSV heeft zaterdagavond in Nijmegen met speels gemak afgerekend met NEC. De thuisploeg bood bijzonder weinig tegenstand: 0-4. Bart Ramselaar gaf zijn debuut in het basiselftal van PSV al na vier minuten glans met een treffer. Gastón Pereiro, Joshua Brenet en Luuk de Jong bouwden de voorsprong binnen 24 minuten uit.
Profielfoto van van der Meer Christel
van der Meer Christel

Met die riante marge op het scorebord speelde PSV de wedstrijd rustig uit, om energie te sparen richting de openingswedstrijd in de groepsfase van de Champions League dinsdag tegen Atlético Madrid.

PSV evenaarde met de twaalfde uitzege op rij het eigen eredivisierecord uit 1988. De landskampioen mag zich door de overwinning in ieder geval voor even koploper noemen in de eredivisie.