Oranje-Rood begint seizoen goed, Den Bosch en Tilburg verliezen

11 september 2016 om 19:27
nl
De hockeymannen van Oranje-Rood in Eindhoven zijn het nieuwe seizoen begonnen met een overwinning. Op het nieuwe complex werd promovendus Qui Vive met 4-1 opzij gezet. Bob de Voogd was drie keer trefzeker voor de Eindhovenaren. Het vierde doelpunt werd gemaakt door Gijs van Merrienboer.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

De mannen van HC Den Bosch en Tilburg hadden een minder goede start. De Bosschenaren verloren uit bij Bloemendaal met 3-2. Namens Den Bosch scoorden Dylan Wotherspoon en Noud Schoenaker. Tilburg werd met 3-0 verslagen in en door Amsterdam.
HockeyvrouwenNet als de heren van Oranje-Rood in Eindhoven zijn ook de dames goed begonnen aan het nieuwe seizoen. In eigen huis werd titelfavoriet Amsterdam met 1-0 verslagen. Donja Zwinkels maakte het doelpunt namens de Eindhovense speelsters.
De dames van Den Bosch speelden met 1-1 gelijk uit bij Hurley. Namens de landskampioen was het Maartje Paumen die nog een punt uit de wedstrijd sleepte.
MOP uit Vught wist in eigen huis te winnen van Bloemendaal (1-0). Emma Puvrez maakte namens de Vughtse dames het enige doelpunt van de wedstrijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.