Niet alle wc's werken en sommige teams spelen in oude shirts: Oranje-Rood is nog even wennen

11 september 2016 om 20:22 • Aangepast 21 november 2020 om 07:44
nl
Het hockeyseizoen is weer begonnen. En dat betekent de start van een nieuwe fusieclub. De Eindhovense clubs Oranje Zwart en EMHC zijn nu samen Oranje-Rood. En da's best even wennen.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Het clubhuis is nieuw, het logo is nieuw en de shirts zijn nieuw. Maar de supporters zijn 'oud'. Aan de drukte te zien hebben de meeste fans van OZ en EMHC de weg gevonden naar de fusieclub.
Er moet nog wat gebeurenNatuurlijk zijn er nog wel wat dingetjes. Er moeten nog wat tegels gelegd worden, niet alle wc's werken nog en sommige teams spelen noodgedwongen nog in de oude shirts, omdat de nieuwe shirts zijn uitverkocht. Maar dat zijn details. "Het gaat eigenlijk heel soepel", zegt voorzitter Frans van Duivenboden van Oranje-Rood.

Wachten op privacy instellingen...

Dubbele overwinningWat dan wel meehelpt is dat zowel Dames 1 als Heren 1 zondag winnen in eigen huis. De dames stunten tegen titelkandidaat Amsterdam (1-0) en de heren hebben weinig problemen met promovendus Qui Vive (4-1, met drie doelpunten van Bob de Voogd). "Het kan een heel leuk jaar worden", blikt De Voogd vooruit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.