UNA geeft overwinning weg in blessuretijd

11 september 2016 om 20:58
De voetballers van UNA hebben zondag in blessuretijd een overwinning bij AFC weggegeven. De Veldhovense ploeg kreeg in de slotminuut een uitgelezen kans op 1-3, maar het was tegenstander Daan Sutorius van AFC die in de blessuretijd de gelijkmaker binnenkopte.
Profielfoto van Beenen Bram
Beenen Bram

UNA kwam na een half uur in de wedstrijd op voorsprong dankzij een doelpunt uit een strafschop van Niek van Boekel. Niet snel daarna maakten de Amsterdammers de gelijkmaker. In de tweede helft nam UNA opnieuw het voortouw, ditmaal door een afstandsschot van Nick Tielemans. In de slotminuut kreeg Chefrino Eind nog de kans op 1-3, maar in blessuretijd was het dus Sutorius die de gelijkmaker binnen kopte.
Kozakken Boys wintEen dag eerder boekte Kozakken Boys de eerste thuiszege van het seizoen. Jong Sparta werd met 2-0 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Medhanie Hamtemariam en Everton Pires Tavares. Het was de tweede overwinning op rij voor de Werkendamse ploeg.
In het klassement staat Kozakken Boys derde. UNA staat op de zesde plaats.