Video

Krokodel: voor wie in de friettent niet kan kiezen tussen kroket en frikandel

12 september 2016 om 11:27
nl
Het is weer zo'n echte Brabantse vinding: de krokodel. Een bijzondere combinatie van de frikandel en de kroket. Het is bedoeld voor iedereen die last heeft van keuzestress in de friettent.
Profielfoto van van der Straaten Agnes
Geschreven door
van der Straaten Agnes

De krokodel is een kroket gevuld met frikandelragout. Freek Haverman uit Breda bedacht hem. Samen met zijn zakenpartner Jeroen Balkenende vonden ze een chefkok in Amsterdam die hem samen met hen heeft ontwikkeld. En nu is hij er gewoon, die krokodel.
[youtube:https://youtu.be/j7n03VW957Y]AmsterdamDe twee zakenpartners kennen we al van Alaaf& Kicking, waarmee ze carnaval naar Amsterdam wilden brengen. En ook de BrAMBo, de Brabanders in Amsterdamborrel is van hen. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat de krokodel, die in Brabant ontwikkeld is, in Amsterdam wordt gepresenteerd tijdens een frikandeldisco.
ProductieHaverman en Balkenende zijn zo enthousiast over de krokodel, dat ze al de eerste contacten hebben gelegd met snackfabrikanten. Maar echte handtekeningen zijn nog niet gezet. Eerst maar eens kijken of we hem lekker vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.