Video

Rapper Boef blijft vastzitten vanwege geplande vechtpartij met Para Soma in Tilburg Noord

12 september 2016 om 19:44
nl
De 23-jarige Rapper Boef, die zondagnacht in Rotterdam is aangehouden vanwege een op handen zijnde vechtpartij, blijft langer vastzitten. De politie verdenkt de man uit Tilburg van het plaatsen van een opruiend filmpje op internet. Mede door rapper Boef was er zondagavond bijna een vechtpartij tussen een honderdtal jongeren uitgebroken in Tilburg Noord, zo zegt de politie.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De politie voorkwam zondagavond rond negen uur de massale vechtpartij rond het Ypelaerpark. Jongeren liepen met stokken en staven. De vechtpartij was op social media aangekondigd en zou voortkomen uit een ruzie tussen de Tilburgse rapper Para Soma en rapper Boef.
Grimmige sfeerVolgens een bewoonster van een flat aan hey Ypelaerpark was de sfeer grimmig. "Vanaf mijn balkon zag ik de groepen jongeren staan. Er werd hard gepraat. Maar wat er precies aan de hand was, wist ik toen nog niet." Pas later hoorde ze van de ruzie tussen de rappers.
LEES OOK: Para Soma nodigde Boef uit voor duel: wie zijn deze rappers?
De gealarmeerde politie ging met meerdere eenheden, onder meer de landelijke eenheid, naar Tilburg Noord. "Toen de wijk volliep met 'blauw' kozen de meeste jongeren eieren voor hun geld. We hebben geen vechtpartijen gezien en er is op dat moment ook niemand aangehouden", aldus politiewoordvoerder Eric Passchier.
SlachtofferMogelijk zijn er over en weer wel klappen uitgedeeld. Op social media is een filmpje geplaatst van een mogelijk slachtoffer van de vechtpartij. Zondagnacht hield de politie rapper Boef aan. Hij wordt verhoord. [youtube:https://youtu.be/DuL5oLk8IWw][youtube:https://youtu.be/sjGHDvDERTw][youtube:https://youtu.be/0YMINWKT6lU][Youtube:https://youtu.be/ukKGv9kHHT8] [Youtube:https://youtu.be/e-V3KTUB_y4][Youtube:https://youtu.be/GgtKB-qtTcs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.