Vrouw verdronken in kanaal Sprang-Capelle - Omroep Brabant

Vrouw verdronken in kanaal Sprang-Capelle

12 september 2016 om 13:44
nl
Bij een ongeluk op de Veerweg in Sprang-Capelle is maandagochtend een oudere vrouw om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak in het kanaal Capelsche Haven langs deze weg terecht. Ze werd door brandweerlieden uit het water gehaald.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De vrouw werd naar de kant gehaald en gereanimeerd. Hulp mocht niet meer baten: het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen.
Veel hulpdienstenEr werden veel hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter, meerdere brandweerwagens, een duikteam en een ambulance.
Hoe de vrouw in het water is beland, moet onderzoek uitwijzen. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf. Voorbijgangers spraken de vrouw eerder maandagochtend nog aan toen ze aan de waterkant zat.
Identiteit onbekendWie de vrouw is, is niet bekend. Het slachtoffer had geen legitimatie bij zich. De politie is een onderzoek begonnen en wil graag in contact komen met de familie van de vrouw.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.