Kidsco in Tilburg afgelast vanwege arrestatie rapper Boef

12 september 2016 om 15:48 • Aangepast 21 november 2020 om 07:44
nl
Tienerfeest Kidsco in Tilburg is afgelast vanwege de grote commotie en negatieve publiciteit rondom de hoofdact, rapper Boef. Volgens de organisatie gaat de gehele editie op acht oktober niet door uit veiligheidsoverwegingen.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

"Wij staan als organisatie voor veilige en gezellige party's en kunnen dit niet waarborgen met dit soort artiesten. Dergelijke artiesten willen we niet in onze line up", zo schrijft de organisatie op haar Facebookpagina.
ZIE OOK: Para Soma nodigde Boef uit voor duel: wie zijn deze rappers? http://www.omroepbrabant.nl/?news/2546281063/Para%2BSoma%2Bnodigde%2BBoef%2Buit%2Bvoor%2Bduel%2Bwie%2Bzijn%2Bdeze%2Brappers.aspxTijdnoodDe organisatie van Kidsco zegt niet genoeg tijd te hebben om een andere hoofdact te zoeken. Tieners die al kaarten hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen of hebben toegang tot de volgende edittie in januari.

Wachten op privacy instellingen...

Rapper Boef uit Tilburg werd zondagnacht in Rotterdam aangehouden vanwege het plaatsen van een opruiend filmpje op internet. Hij nodigde de Tilburgse rapper Para Soma uit voor een gevecht in Tilburg-Noord. De politie wist met man en macht een massale vechtpartij te voorkomen.
Boef, in 1994 in Parijs geboren, zou zondagavond zelf in Tilburg zijn geweest. Op een internetfilmpje zegt hij met Para Soma gevochten te hebben. Als bewijs toont hij zijn gewonde vuist. De in Alkmaar woonachtige rapper en vlogger kwam in juli in het nieuws met een internetvideo waarin hij een politieman kleineert en provoceert. De agent blijft echter ijzig kalm waarmee hij veel lof oogst.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.