Theo Maassen gaat met zijn publiek naar PSV - Atlético Madrid kijken

13 september 2016 om 14:23
nl
’t Is toch wat, heb je een kaartje gekocht voor een optreden van Theo Maassen, speelt PSV op dezelfde avond voor de Champions League tegen Atlético Madrid. Niet getreurd voor de aanhangers van de Eindhovense club: de cabaretier gaat de wedstrijd bekijken met de bezoekers van zijn show, dinsdagavond in het Parktheater in Eindhoven.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Althans, degenen die dat willen, zo laat Maassen via de schouwburg weten.
Twee vliegen in één klapZo heb je twee vliegen in één klap en dat voor hetzelfde geld. Uiteraard speelt er ook iets van eigenbelang, want Maassen staat bekend als een groot PSV-fan.
De Eindhovenaar wil het overigens niet bij kijken alleen laten: hij gaat zelf commentaar geven, hoe gekleurd dan ook. Bovendien probeert hij nog een sidekick te regelen. De naam van voormalig PSV’er Berry van Aerle is al gevallen.
Alleen de tweede helftExclusief voor de mensen die afkomen op ‘Vankwaadtoterger’, zo heet de show, is de wedstrijd in het Parktheater te zien op een groot scherm. Het gaat overigens alleen om de tweede helft.
De eerste 45 minuten moet je als toeschouwer van Maassens show aan je voorbij laten gaan. Of je probeert die uiteraard op je mobieltje te volgen. Wie weet vindt de entertainer het voor één keer niet erg dat mensen hun aandacht ook op hun telefoon richten.
Had je nog hoop aanwezig te kunnen zijn bij de voorstelling, laat die maar varen want ‘Vankwaadtoterger’ is allang uitverkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.