Video

Drukste Ladies Night ooit in Breda: Vrouwen in de rij voor nieuwe Bridget Jones

15 september 2016 om 06:53
nl
De Brabantse bioscopen waren woensdagavond tot de laatste plaats gevuld met vrouwen die tijdens een speciale ladies night naar de film Bridget Jones’s Baby gaan kijken. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Brabant langs een aantal Brabantse bioscopen. In de Pathé bioscoop in Breda hebben ze een recordavond achter de rug.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Volgens de bioscopen is er een ware stormloop ontstaan omdat fans meer dan tien jaar hebben moeten wachten op het derde deel van de film.
Volle bakBioscoopketen Pathé heeft bioscopen in vier Brabantse plaatsen. Voor de ladies night in Breda (12x), Tilburg (10x), Eindhoven (8x) en Helmond (8x) is geen kaart meer te krijgen. Ook voor de vier zalen in de vestigingen van Kinepolis in Breda is geen kaart meer te krijgen.
Bij de bioscoop aan het Chasséveld in Breda ging het om ruim tweeduizend vrouwen die naar de nieuwe Bridget Jones-film gingen. Mannen waren niet welkom op de speciale Ladies Night. Ofja, een enkele man zonder shirt liep als 'hapje' rond voor de vrouwen in Breda.[tweet:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/776067502308720641]
Ook bij Euroscoop in Tilburg zaten de zalen waar de film Bridget Jones’s Baby wordt gedraaid barstensvol. De bioscopen uit Roosendaal (City), Etten-Leur (Cine-service) en Den Bosch (Vue Cinema) laten hetzelfde geluid horen: volle bak. Slecht nieuws voor de liefhebbers van deze film in Bergen op Zoom: de vijf films die voor donderdag stonden gepland in de bioscoop Kiek in de Pot zijn helaas uitverkocht. [YouTube:https://youtu.be/0nhGGQ_PYyE]
Bridget Jones is de hoofdpersoon in columns die in de jaren negentig in de Engelse krant The Independent zijn verschenen. De columns zijn gebundeld en verfilmd: Bridget Jones’s Diary en Bridget: the Edge of Reason. In de flims speelt Renée Zellweger de rol van Bridget Jones. Deze week gaat de film Bridget Jones’s Baby in première.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.