Vrouw (68) uit Deurne komt om bij ongeluk met vrachtwagen en auto's in Deurne

16 september 2016 om 13:00
Omroep Brabant
Omroep Brabant
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
1/2
De vrouw die donderdag omkwam bij een ongeluk in Deurne is een vrouw van 68 uit die plaats. Dat laat de politie vrijdagochtend weten. Een vrachtwagen botste op de Helmondsingel in een flauwe bocht frontaal op haar auto. De vrachtwagen belandde vervolgens in de sloot.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Steenbergen raakte zwaargewond. Hij zat bijna twee uur bekneld in zijn cabine en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.  
De bestuurster van een andere auto die achter op de eerste personenauto botste, raakte ook zwaargewond. Deze 31-jarige automobiliste uit Deurne moest ook uit haar auto worden bevrijd. Ze is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.[tweet:https://twitter.com/politieobzo/status/776443545594888192]
De ravage was groot. De Helmondsingel was lange tijd afgesloten. [tweet:https://twitter.com/politieobzo/status/776445054810361856]
Veel hulpdienstenDe hulpdiensten kwamen massaal ter plekke. Er waren onder meer drie ambulances, een traumahelikopter en meerdere brandweer- en politie-eenheden. Twee traumahelikopters landden op de plek van het ongeval.
Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt nog onderzocht.  

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...