Vandaag in Brabant bekijken we de schade van de onweers- en hagelbuien

16 september 2016 om 09:27
nl
De zomer kwam met een klap aan zijn einde. In heel Brabant vielen donderdagavond stevige onweersbuien. In Deurne ging dat gepaard met hagel en valwinden. Daardoor waaiden zo'n vijftien bomen om en veel andere raakten beschadigd.
Profielfoto van heesterbeek wim
Geschreven door
heesterbeek wim

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Een groep jonge mannen uit Asten staat vrijdag terecht voor de zware mishandeling van een 20-jarige man uit Someren, tijdens carnaval. Een van de jongeren duwde het slachtoffer door de ruit van een deur. Het werd de man bijna fataal.
  • Vandaag wisselen wolken en zon elkaar af. Het wordt 23 of 24 graden.


[youtube:https://youtu.be/p8BozAUcrmM]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Burgemeester Peter Noordanus van Tilburg wil dat minister Van der Steur van Justitie met Youtube gaat praten over zogenoemde treitervloggers. Hij wil dat deze vloggers geen geld meer verdienen met hun filmpjes. Dat heeft de burgemeester donderdagmiddag tegen Omroep Brabant gezegd.
  • Twee auto’s en een vrachtwagen zijn donderdagmiddag gebotst op de Helmondsingel in Deurne. Bij het ongeval is een vrouw overleden.
  • Benieuwd hoe het is om in de televisiestudio van Omroep Brabant te staan? Ervaar het zelf met de 360 graden-foto's die hier te bekijken zijn!


[instagram:https://Instagram.com/p/BKYRjiEADxV/]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Na dagen van verzengende hitte kreeg Brabant donderdagavond te maken met stevige onweersbuien. Voor de hele provincie gaf het KNMI weercode geel af.
  • In Rosmalen is geschoten op een huis aan de Groote Wielenlaan. Hierbij raakte niemand gewond.
  • Laura de Vaan heeft bij de paralympische wielerwedstrijd op de weg een zilveren medaille behaald. Bij de vorige Paralympics in Londen werd ze ook tweede.


[tweet:https://twitter.com/TeamNLtweets/status/77648035207650099]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!