Optreden rapper Boef in Eindhoven afgeblazen, Tilburg regelt extra beveiliging

16 september 2016 om 18:09
nl
Het optreden van rapper Boef in Epic in Tilburg gaat vrijdagavond door. "We hebben extra maatregelen genomen, waaronder extra beveiliging", laat Epic weten. Poppodium Dynamo in Eindhoven heeft een optreden van volgende week van de rapper geannuleerd.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Epic heeft gesproken met gemeente en politie en na dit overleg besloten dat Boef kan optreden. Naast de extra beveiliging is ook de politie buiten extra zichtbaar aanwezig. Boef treedt op tussen elf uur en vier uur.
ZIE OOK: Para Soma nodigde Boef uit voor duel: wie zijn deze rappers?
De club heeft 'geen aanwijzingen dat er vanavond onwelgevalligheden zullen optreden'. Wel houden ze de diverse kanalen op social media in de gaten.
AnnuleringDynamo in Eindhoven laat een optreden van Boef op 24 september niet doorgaan. Dit komt volgens het poppodium mede doordat hij nog verdacht wordt van opruïng afgelopen weekend. "Daarnaast betreuren wij de wijze waarop Boef zich de afgelopen dagen geuit heeft in de pers en op social media", meldt het poppodium. Ook poppodium Bibelot in Dordrecht laat een optreden van Boef niet doorgaan.
ZIE OOK: 'Minister moet met YouTube praten over treitervloggers zoals rapper Boef'
Rapper Boef werd zondagnacht aangehouden, omdat hij wordt verdacht van een opruiend filmpje. De vechtpartij was aangekondigd na een ruzie tussen Boef en rapper Para Soma. Donderdag kwam Boef weer vrij, maar hij blijft wel verdachte in de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!