Rapper Boef moet voor de rechter verschijnen vanwege belediging agenten

16 september 2016 om 22:39
nl
De Tilburgse rapper Boef moet zich voor de rechter verantwoorden vanwege het belediging van agenten. De vloggende rapper werd deze week al opgepakt voor opruiing op internet.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De politie heeft Boef vrijdag gehoord over de beledigingen die hij deze week na zijn vrijlating via zijn vlogs uitte. Na het verhoor heeft het Openbaar Ministerie hem met een dagvaarding naar huis gestuurd.
LEES OOK: Optreden rapper Boef in Eindhoven afgeblazen, Tilburg regelt extra beveiliging 'Seks met dochter agent'Boef liet in zijn vlogs weten dat hij na zijn detentie alleen maar 'meer haat had gekregen' en dat hij seks had 'met de dochter van de rechercheur'. Ook schold hij de agenten uit.
[YouTube:https://youtu.be/5lM-DDGA8G0]
Tips voor aanpassen gedragOok kreeg de rapper van het OM enkele 'gedragsaanwijzingen' mee. Justitie heeft Boef verteld hoe hij netjes met de politie kan omgaan en hoe hij zich op social media moet gedragen.
Het OM hoopt met deze maatregelen dat agenten ongestoord hun werk kunnen doen. Wanneer de rapper Boef, zijn echte naam is Sofiane Boussaadia, voor de politierechter moet verschijnen is nog niet bekend.
Gevecht met Para SomaRapper Boef wilde zondag een ruzie uitvechten met de Tilburgse rapper Para Soma. In een filmpje op internet had hij opgeroepen om naar Tilburg-Noord te komen. Zo'n tweehonderd jongeren gaven hier aan gehoor.
De politie kon de vechtpartij nog net op tijd voorkomen. Boef werd aangehouden en pas donderdag vrijgelaten.
Burgemeester 'klaar' met treitervloggersBurgemeester Noordanus liet donderdag aan Omroep Brabant weten helemaal 'klaar te zijn' met treitervloggers zoals rapper Boef. Er loopt nog een onderzoek naar frauduleuze handelingen van de rapper. [instagram:https://instagram.com/p/BKa7uTCgZvb/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.