'Meest bizarre ooit', vlogger Willem Vink komt binnen bij Feyenoord - Manchester United

17 september 2016 om 12:53
nl
Vlogger Willem Vink uit Sambeek heeft weer een flinke streek uitgehaald. Hij wist afgelopen donderdag binnen te komen bij de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester United. “Dit is het meest bizarre ooit”, vertelt Willem Vink.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Het lukte hem om binnen te komen door zich voor te doen als stagiair sportverslaggever. Met nep pasjes, een hesje van Fox Sports, een draaiende camera lukte het Willem samen met zijn gelegenheidscameraman Teun om de wedstrijd in de Kuip van dichtbij te zien.
Het dreigde nog even mis te gaan toen de beveiliging doorhad dat de pasjes nep waren. Een vriend die zich telefonisch voordeed als stagebegeleider, redde hun operatie.
'Geen slechte bedoelingen'Uiteindelijk weten de jongens bij het veld te komen en kunnen ze de hele wedstrijd van dichtbij meemaken. “Echt heel vet! Dichterbij het veld dan ooit”, vertellen ze na afloop van hun daad. “Ik hoop dat Fox ons nog aardig vindt, maar we hadden geen slechte bedoelingen”, leggen ze uit.[youtube:https://youtu.be/bTREFulY_hs]TreinspringerWillem Vink is een bekende als het gaat om komen op plekken die eigenlijk verboden zijn. Hij was er ook al bij tijdens de huldiging van PSV en sprong bovenop een rijdende trein.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.