Rapper Boef is weer vrij en moet zich in januari melden bij de politierechter

17 september 2016 om 17:56
nl
Rapper Boef is zaterdag na een nachtje in de cel weer vrijgelaten. Hij werd vrijdagavond opgepakt bij de Tilburgse club Epic, omdat hij een aantal gedragsregels van het Openbaar Ministerie (OM) had overtreden.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Vlak voor zijn optreden in Epic werd hij ingesloten door de politie en rustig afgevoerd naar het bureau.
Regels duidelijk gemaaktBoef mocht zaterdagmiddag met een dagvaarding in de hand weer naar huis, nadat het OM hem opnieuw duidelijk heeft gemaakt aan welke regels hij zich moet houden.
Zo mag hij gewoon vloggen en optreden, maar mag hij geen beledigende of opruiende uitspraken meer doen. Direct na zijn vorige vrijlating, afgelopen donderdag beledigde hij nog een agent in een van zijn YouTube-filmpjes. Dat filmpje is niet meer online te vinden, maar werd wel vertoond in RTL Late Night. [youtube:https://youtu.be/5lM-DDGA8G0]
Niet te stoppenNa zijn vrijlating heeft hij direct weer gepost op Instagram. Hij is niet te stoppen, belooft hij. [instagram:https://instagram.com/p/BKdY8lag0ZD]In januari moet Boef zich verantwoorden voor de politierechter. Hij staat dan terecht voor het beledigen van een agent en het overtreden van de gedragsaanwijzingen. Of hij ook vervolgd kan worden voor het opruien van zijn fans, wordt nog onderzocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!