Vlogger Willem Vink die binnendrong bij wedstrijd Feyenoord - Manchester United krijgt stadionverbod

18 september 2016 om 17:04
nl
Vlogger Willem Vink uit Sambeek en zijn gelegenheidscameraman Teun krijgen een stadionverbod. Dat laat Feyenoord zondag weten. De vlogger wist afgelopen donderdag binnen te komen bij de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester United.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Vink krijgt ook een geldboete vanwege overtreding van de huisregels. Verder doet Feyenoord komende week aangifte bij de politie. "Dit doen we samen met FOX Sports dat uiteraard ook 'not amused' is dat de vloggers zich nu al meermalen hebben uitgegeven als zijnde werkzaam voor de zender", aldus woordvoerder van Feyenoord Raymond Salomon.
Het lukte Vink donderdag om binnen te komen bij de wedstrijd door zich voor te doen als stagiair sportverslaggever. Hij had een nep pasje en een hesje van Fox Sports. Eerder lukte het de vlogger ook om bij de huldiging van PSV te zijn. Ook sprong hij bovenop een rijdende trein.
TrendVolgens de woordvoerder moeten voetbalclubs in de toekomst beter rekening houden met de acties van vloggers. "Er lijkt sprake van een trend onder vloggers om te proberen op plekken te komen waar ze niet mogen komen." Feyenoord gaat deze week in gesprek met het beveiligingsbedrijf dat voor wedstrijden wordt ingehuurd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.