PSV baalt na zeperd tegen Feyenoord: 'We hadden meer verdiend' [VIDEO]

18 september 2016 om 19:56 • Aangepast 21 november 2020 om 07:35
nl
De teleurstelling is groot bij de selectie van PSV na de nederlaag tegen Feyenoord. Ondanks een riant aantal kansen, wonnen de geslepen Rotterdammers het duel met 0-1. 'Zij kwamen om niet te verliezen.'
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

"Wij speelden om te winnen, Feyenoord kwam om niet te verliezen”, reageerde Jeroen Zoet. “En als je hem zelf niet scoort, krijg je ‘m tegen. Dat we thuis weer niet scoren is frustrerend.”Effectief
“Een heel teleurstellend resultaat”, aldus Jorrit Hendrix. “We hebben meerdere kansen gehad om de wedstrijd te beslissen en dan krijg je zo’n klotegoal tegen. Zij waren heel erg effectief en wij moeten de komende weken gaan jagen.”
[Tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/777512596786278400]
Meer verdiend
“We hadden meer verdiend, maar voor de goal ontbreekt het op dit moment aan de finesse. Het is dan lastig om de wedstrijd open te breken. Als je de kansen blijft missen, wordt het lastig om wedstrijden te winnen'', wees hij ook op het verlies afgelopen week tegen Atlético Madrid 0-1).

“Voorzetten en corners moeten beter”, oordeelde Cocu. “Als de bal niet goed komt dan kun je nog met zo veel mensen voor de goal staan maar dan scoor je nooit. We laten in eigen huis te veel punten liggen en we moeten dat snel gaan omkeren.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.