'Extreem veel ongelukken' zorgen voor lange files tijdens ochtendspits

4 december 2017 om 10:00 • Aangepast 20 november 2020 om 20:04
nl
Het enorme aantal files dat maandagochtend de provincie teisterde, lost langzaam op. Volgens de VerkeersInformatieDienst gebeurden er 'extreem veel ongelukken' tijdens de ochtendspits.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Bij Knooppunt Batadorp gebeurde rond half negen een ongeluk. Daardoor was de A50 richting Eindhoven flink dichtgeslibt. De weg werd om tien uur weer vrijgegeven. Rond kwart over tien kwam het verkeer daar weer op gang.

Wachten op privacy instellingen...


A59 richting Antwerpen
Op de A59 bij Zevenbergen stond het vast richting Breda en Antwerpen. Die file was rond kwart voor tien grotendeels opgelost.

A27 richting Gorinchem
Het was ook raak op de A27 richting Gorinchem. Door een ongeluk bij Werkendam was daar lange tijd flinke vertraging. Rond kwart voor tien was ook daar de grootste ellende voorbij.

A2 Maarheeze
Op de A2 botsten in de vroege ochtend twee personenauto's op elkaar bij Maarheeze. Door de ontstane file gebeurde er nog een tweede ongeluk bij Budel. De weg werd rond tien voor acht al vrijgegeven, rond kwart over negen was de file hier grotendeels opgelost.

Wachten op privacy instellingen...


A58 richting Eindhoven
Ook op de A58 stond een poos een lange file van Tilburg richting Eindhoven. Tussen Oirschot en Moergestel stond het verkeer stil. Rond negen uur reed het daar weer door.

Wachten op privacy instellingen...


Richting Rotterdam
Richting Rotterdam was het ook wachten geblazen. Doordat er op de A29 bij Oud-Beijerland een vrachtwagen de vangrail was ingereden, ontstond een lange file. De weg was al rond achten vrij, maar de file loste pas rond half tien op.

Volgens de VerkeersInformatieDienst was het een bijzonder drukke ochtendspits. Er stond rond acht uur bijna vierhonderd kilometer file in het hele land.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.