Vrachtwagen vol gestolen computers van de A59 bij Vlijmen gehaald

19 september 2016 om 13:49
nl
Een computerdief is maandagochtend van de A59 bij Vlijmen geplukt. De politie zette rond halftien een vrachtwagen vol gestolen computers aan de kant. De computers waren gestolen bij een bedrijf uit de buurt van Roosendaal.
Profielfoto van Rutger de Quay
Geschreven door
Rutger de Quay

De eigenaar van de computers was maandagochtend vroeg naar het politiebureau gegaan om daar aangifte te doen van de diefstal.
Track& traceWaar de dief geen rekening mee had gehouden, is dat de lading computers beveiligd was met een track& trace-systeem. Zo kon de politie precies zien waar de computers waren en was het een koud kunstje om de vrachtwagen waarin de computers vervoerd werden van de weg te halen.
Ooggetuigen melden aan Omroep Brabant dat de vrachtwagen 'met veel machtsvertoon' van de A59 bij Vlijmen werd gehaald. Een ooggetuige zag de vrachtwagen in de vluchtstrook staan, omringd door vier á vijf politiewagens met de sirenes nog aan.
Ruw in boeien geslagenDe chauffeur van de vrachtwagen probeerde nog te vluchten maar werd nog op de vluchtstrook ruw in de boeien geslagen door agenten. De man is meegenomen door de aanwezige agenten, en momenteel onderzoekt de politie de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.