Auto over de kop op de vangrail; heftige beelden opgedoken van ongeval op A59

19 september 2016 om 23:49
Een file, auto's remmen plotseling en wijken uit. Maar één automobiliste is te laat en rijdt hard in op haar voorganger. De klap is zo hard, dat ze over de vangrail glijdt. Het ongeluk op de A59 is vastgelegd door een dashcam.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De automobiliste raakte afgelopen vrijdag zwaargewond bij het ongeluk op de A59 bij Den Hout. De brandweer moest haar uit de auto bevrijden.
Op vier wielen gelandEen hondje, dat ook in de auto zat, kwam zonder kleerscheuren uit de wagen. Dat lijkt een wonder, na het zien van de beelden. De auto rijdt met hoge snelheid in op de file, waardoor hij over de kop op de vangrail terecht komt. Daar glijdt het voertuig door, om een paar meter verderop weer op vier wielen terecht te komen. [youtube:https://www.youtube.com/watch?v=j7zFyhJXYeo]Beelden bij de politieDe datum in het filmpje staat op 10 oktober 2015, maar die zal niet goed zijn ingesteld. De vrachtwagenchauffeur die de beelden maakte, heeft ze aan de politie overgedragen. Die neemt ze mee in het onderzoek naar het ongeluk.

Wachten op privacy instellingen...