Video

Opnames Say Yes to the Dress in Deurne zitten erop: 'Hier zijn we als Brabanders trots op'

19 september 2016 om 21:14 • Aangepast 21 november 2020 om 07:34
nl
Deurne was afgelopen twee weken het middelpunt van bruidsmodeland. De Amerikaanse zender TLC neemt een Nederlandse versie op van het populaire programma 'Say Yess to the Dress'. Maandag waren de laatste opnames.
Profielfoto van Struijs Hannelore
Geschreven door
Struijs Hannelore

Say Yes to the Dress Benelux noemt men deze versie van het programma. Het is van oorsprong een Amerikaans televisieserie op TLC, gepresenteerd door bruidsgoeroe Randy Fenoli. Die was vorige week ook bij de opnames in Deurne, maar inmiddels is hij weer terug naar Amerika gevlogen.
LEES OOK: Al honderden aanmeldingen voor Say Yes to The Dress in Deurne

Gewoon in BrabantDe zussen Ramona en Manuela van Bruidsmode Koonings nemen de show gewoon over. Zij zien het als een eer dat de opnames van het programma in hun zaak zijn. "Het is heel bijzonder", vertelt Ramona Poels. "Het is een mooi programma en het is gewoon in Deurne opgenomen. Daar zijn wij als Brabanders enorm trots op."
Geen toneelstukjeDeelneemster Ellen is dolenthousiast: "Het is een unieke ervaring, ik voel me een prinses!" Volgens Ramona is wat we straks te zien krijgen geen toneelstukje. "Uiteindelijk gaat het om het verhaal, om de bruid. Het gaat erom dat ze een jurk vindt, het is geen toneelstukje."
Bijna twintig bruiden gingen in Deurne op zoek naar hun droomjurk. Of ze geslaagd zijn zie je vanaf 25 oktober op TLC.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.