Rapper Boef maakt excuses aan politie en gaat op vakantie naar Marokko

19 september 2016 om 23:48
nl
Rapper Boef, of Soufiane Boussaadia zoals hij in het dagelijks leven heet, heeft in het tv-programma RTL Boulevard excuses gemaakt aan de politie.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De afgelopen dagen was er veel commotie rondom zijn vlogs waarin de politie regelmatig het middelpunt van spot was. In de talkshow RTL Late Night legden vorige week onder meer John van den Heuvel het vuur aan de schenen van rapper Boef.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=9f4hgqqCDYw]
Van den Heuvel zocht de rapper op in zijn woonplaats Tilburg. “Ik ga er even tussenuit naar Marroko. Even lekker ontspannen, het was een periode met veel commotie”, zegt Boef tegen Van den Heuvel.
Pittig gesprekBoef komt nog even terug op zijn aanwezigheid in RTL Late Night. “Het was een pittig gesprek waarop veel positieve en negatieve reacties voortkwamen. Het was vijf tegen één. Toch kreeg ik veel positieve reacties. Ik ben best blij met het gesprek.”
Rapper Boef werd afgelopen weekend voor de tweede keer opgepakt omdat hij de politie had gefilmd. Daarmee overtrad hij de gedragsmaatregels die het Openbaar Ministerie hem had opgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.