Verkeersinfarct in Breda: NAC-supporters missen aftrap door werkzaamheden en Eneco Tour - Omroep Brabant

Verkeersinfarct in Breda: NAC-supporters missen aftrap door werkzaamheden en Eneco Tour

21 september 2016 om 00:00
nl
Op de wegen in en rond Breda moest het verkeer dinsdag veel geduld hebben. Zowel in de ochtend als 's avonds had de stad te lijden onder een verkeersinfarct. Vanwege de Eneco Tour zijn veel straten in het centrum van de stad afgesloten. Ook zorgt de afsluiting van de Ettensebaan voor flink oponthoud in het westen van Breda.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Naast de afsluitingen, was er ook extra verkeer in de stad vanwege de bekerwestrijd tussen NAC Breda en VVV Venlo. Die wedstrijd begon om half zeven maar niet iedereen was op tijd in het stadion voor de aftrap.[tweet:https://twitter.com/Leon_Deckers/status/778270852580343808]Vanwege het parcours van de tijdrit waren tot dinsdagavond negen uur verschillende wegen in de binnenstad dicht. Het ging om de Claudius Prinsenlaan, Wilhelminasingel, Boeimeersingel, Graaf Hendrik III Laan, Willem van Oranjelaan, Burgemeester Kerstenlaan, Huisdreef, Bouvignedreef, Bouvignelaan en Duivelsbruglaan.[Tweet:Body:https://twitter.com/dionsillen/status/778132597675286529]
WerkzaamhedenVanaf knooppunt Princeville is Breda tot 10 oktober moeilijk te bereiken vanwege werkzaamheden aan de Ettensebaan. Verkeer wordt omgeleid via de zuidelijke rondweg. In en rond het stadsdeel Princenhage staat het verkeer regelmatig lange tijd stil.
Op de snelweg A59 verliep het in de ochtendspits moeizaam. Bij Terheijden gebeurden ongelukken. Tenminste een persoon raakte daarbij gewond en moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.
OmleidingVerkeer werd omgeleid via de A27, A58 en A16. Maar ook daar liep het al snel vol. Omrijden is inmiddels niet meer nodig.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.