Video

Braboneger heeft een advies voor rapper Boef [VIDEO]

20 september 2016 om 20:46
nl
Ondanks een voorzichtig 'gemeend' excuus, na landelijke verontwaardiging over het gedrag van de Tilburgse rapper Boef, gaan zich nu ook collega artiesten (en fans) van de rapper roeren. Onder hen ook een bekende uit Tilburg: de Braboneger "Op rapscene gebied vind ik hem goed, het is een goede rapper. Maar al die andere bijzaken en shitzooi heeft hij niet nodig." Op ons verzoek laten we voormalig straatschoffie Braboneger de 'Boef-affaire' beoordelen en vragen we hem of hij nog wat bruikbare tips heeft voor het Tilburgse boefie.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Op het Pieter Vreedeplein in Tilburg, waar de rapper ook woont, zijn heel wat zijn eigen fans het gedrag van de rapper ook beu. "Zijn muziek is top, maar nokken nu met dat agentje pesten. Hij misbruikt zijn beroemdheid en dat moet hij niet doen." Ook een 16-jarige jonge fan van Boef is er wel klaar mee. "Hij moet zijn sterrenstatus wel hoog houden en dat moet hij niet gaan verkloten."
LEES OOK: Rapper Boef maakt excuses aan politie en gaat op vakantie naar Marokko
In Suriname pikken politieagenten dit niet Ook de Braboneger denkt dat Boef zijn gedrag als een boemerang terugkrijgt 'in zijn bakkes'. "Als hij zo doorgaat dan stopt hij zichzelf al. Als je bezig blijft met agentje pesten dan stopt zijn carrière vanzelf. Je hoeft hem niet te toppen. Daar is hij zelf al mee bezig op dit moment. En als je zo nodig agenten lastig wilt vallen ga dan naar Suriname, schieten ze je gelijk voor je bakkes."
LEES OOK: Rapper Boef aangehouden in Tilburg, tweede arrestatie binnen een week
Boef in de picture bij alle cabaretiers Het gedrag van Boef en zijn mede treiter-vloggertjes zijn de komende maanden zeker voer voor cabaretiers, ook voor de Braboneger. "Je hebt in je optreden een stukje voor improvisatie open en als het actueel is dan neem ik het mee. Treitervloggers zijn heel actueel, dus ik neem het zeker mee."
Joh, ga lekker muziek maken"Blijf muziek maken en concentreer je daarop en verder niets", is een welgemeend advies van een vrouwelijke fan aan het adres van Boef. "Joh, ga lekker muziek maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.